Aplus

De goedkoopste Aplus van Nederland.Gegarandeerd.

Vind je jouw Aplus band toch ergens goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug!

Van kleine stadsauto’s tot krachtige sedans en van bestelbusjes tot stoere terreinwagens: Aplus heeft voor vrijwel elke auto en situatie de band die erbij past. Dus welke auto je ook rijdt, met de banden van Aplus kun je altijd rekenen op een veilige en comfortabele rit. In alle opzichten en onder alle weersomstandigheden voldoen deze banden aan je verwachtingen. Ze zijn ontworpen om maximaal te presteren en wij bieden ze aan voor de allerscherpste prijs!

Vele kilometers rijplezier

Aplus maakt betrouwbare budgetbanden in diverse categorieën, van zomer- tot winterbanden. Ondanks hun scherpe prijs leveren deze banden overtuigende prestaties. Aplus verwerkt dan ook veel bestaande technologieën in haar banden. Grip, tractie, rem- en stuurgedrag zijn bij Aplus dus allemaal dik in orde. Daarnaast scoort Aplus doorgaans gunstig op het vlak van slijtage, verbruik en bandengeluid. Je weet dus zeker dat je in alle opzichten veilig, comfortabel én betaalbaar de weg op kunt.

Welbewuste keuze

De banden van Aplus liggen goed bij autobezitters. Veel mensen onderstrepen dat door ook bij vervanging weer voor Aplus te kiezen. De banden van dit merk komen geregeld goed uit bandentests en staan garant voor vele kilometers onbezorgd rijplezier. Eigenlijk geldt de aanduiding ‘budget’ alleen voor de prijs, maar zeker niet voor de kwaliteit van Aplus banden. Daarmee is de aanschaf van deze banden een slimme keuze.

De selectie van Aplus

Van Aplus hebben we een uitgekiende selectie modellen voor je op voorraad. Momenteel zijn dat 663 banden in 4 modellen. Afhankelijk van het model kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 155/70 R13
  • 175/65 R15
  • 195/45 R16
  • 195/60 R15
  • 195/65 R15
  • 205/55 R17
  • 205/55 R16
  • 215/65 R16

Bij ons vind je al een Aplus vanaf € 48,99 per band.

Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.

Aplus aanbod winterbanden

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl