De goedkoopste Barum band van Nederland. Gegarandeerd.

Vind je jouw Barum band ergens toch goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Je vindt Barum banden in onze webshop in alle maten en uitvoeringen. Zoek direct naar de juiste maat Barum banden voor je auto.

Zoek Barum banden in je maat

  • Wanneer winterbanden?
  • Wanneer all season banden?

Barum banden highlights

  • Barum banden zijn er al vanaf € 26,44 per band
  • Barum banden zijn leverbaar in de maten 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 en 21 inch
  • Voor 12 uur besteld, morgen bezorgd

Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

Bel ons of chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of mail naar bas@bandenconcurrent.nl - je krijgt altijd snel een antwoord.

Bepaal snel de maat voor je Barum band

  • 195 = Breedte
  • 55 = Hoogte
  • R 16 = Diameter
  • 87 = Draagvermogen
  • V = Maximumsnelheid

Alle autobanden van Barum

Hieronder ziet u alle beschikbare banden van de Barum. Klik op een model om de juiste maat te vinden en voor meer informatie over prijzen en testresultaten.

Barum banden, algemene beoordeling
Goede prestaties op droog wegdek autobanden testautobanden testautobanden testautobanden testautobanden test
Redelijk tot goede prestaties op nat wegdek autobanden testautobanden testautobanden testautobanden test
slechte beoordeling op geluid autobanden testautobanden test
Rolweerstand en effect op verbruik; goed autobanden testautobanden testautobanden testautobanden test

Barum banden, met een laag brandstof verbruik en goede slijtvastheid een economische keus!

BARUM autobanden zijn banden met een laag brandstofverbruik en een goede tot zeer goede slijtvastigheid. De banden staan bekend om hun lange levensduur en de gunstige prijs. Het geoptimaliseerde profiel in combinatie met de vlakke contour garanderen een gelijke bodemdrukverdeling. BARUM autobanden hebben daardoor een precieze stuurrespons, een goede rechtuit stabiliteit en weinig risico op aquaplanning. Daarnaast was de BARUM/CONTINENTAL-fabriek de eerste productie-eenheid buiten de Europese Unie die er in 1997 in slaagde om zowel de ISO 14001- als de EG 1836/93-milieucertificatie te verkrijgen. Diverse autobandentests geven de BARUM banden een goede beoordeling. BARUM autobanden: drie sterren!

Bandenproducent BARUM

De Tsjechische fabrikant BARUM is na diverse grote investeringen een van de grootste en modernste bandenfabrikanten van Europa. De merknaam BARUM is bij een steeds grotere groep gebruikers bekend. Als onderdeel van de groep CONTINENTAL wordt onder het merk BARUM een product aangeboden dat alleen in de aanzienlijk lagere aankoopprijs (-20%) verschilt van de meer bekende merken. Bandenproducent wordt in Europa zeer gewaardeerd voor zijn veilige en betrouwbare autobanden. In de fabriek in Otrokovice begrijpen de ingenieurs dat het naast precisie en duurzaamheid ook gaat om het comfort van de bestuurder. BARUM autobanden maken die beloftes waar.

Barum geschiedenis

Het was in 1925 dat BARUM (toen nog onder de naam MATADOR) de eerste band produceerde. In 1931 werden in de RUBENA-fabriek de eerste autobanden geproduceerd. In 1949 werd het merk BARUM gelanceerd, naar de afkorting BAta-RUbena-Matador. De autobandenproductie werd in 1972 ondergebracht in een gloednieuwe productie-eenheid in de stad Otrokovice. Aangetrokken door de nieuwe mogelijkheden die werden geboden door de introductie van de vrijemarkteconomie in het voormalige Oostblok, gaat de CONTINENTAL AG-groep in BARUM investeren. Dan ontstaat de vennootschap BARUM/CONTINENTAL. Aangetrokken door de lagere loonkosten in de Tsjechische Republiek werd een groot deel van de productie in het Oostenrijkse Traiskirchen naar Otrokovice overgeheveld. Daar worden ondertussen jaarlijks in totaal 13 miljoen banden geproduceerd.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl