B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

  B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO

  Met de B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

  Gemáákt voor 4×4 en SUV

  Offroad en avontuurlijk rijden vraagt om banden die bestand zijn tegen veeleisende en soms zelfs extreme omstandigheden. Met B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO weet je zeker dat je zulke omstandigheden makkelijk het hoofd kunt bieden. Alle expertise die in jaren is opgebouwd vind je terug in deze robuuste 4×4 band. Niet alleen buiten de gebaande paden doet de B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO zijn werk veilig en betrouwbaar, ook op asfalt en in de sneeuw staat hij zijn mannetje. In feite is deze band een uitkomst op elk terrein.

  Prima prijs/kwaliteit

  Zoek je een band die topprestaties levert, maar voor een verrassend betaalbare prijs? Daarvan hebben we een grote selectie voor je klaarliggen! De B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO behoort zeker tot deze aantrekkelijke categorie. B.f. Goodrich streeft ernaar om zoveel mogelijk belangrijke knowhow en innovatie uit de bandenindustrie in haar banden te verwerken. Hierdoor betaal je voor een band uit het middensegment, maar krijg je er altijd meer voor terug. Voor veel rijders die geen zéér extreme eisen stellen aan een band zijn de producten van B.f. Goodrich een geweldig alternatief.

  De highlights van B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO

  Van de B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO hebben we momenteel 50 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 245/70 R16

  Bij ons vind je al een B.f. Goodrich All-Terrain T/A KO vanaf € 106,99 per band.

  Ga voor de beste bandendeal van Nederland

  Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl