B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

  B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2

  Met de B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2 kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2 verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2 biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

  Prima prijs/kwaliteit

  Zoek je een band die topprestaties levert, maar voor een verrassend betaalbare prijs? Daarvan hebben we een grote selectie voor je klaarliggen! De B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2 behoort zeker tot deze aantrekkelijke categorie. B.f. Goodrich streeft ernaar om zoveel mogelijk belangrijke knowhow en innovatie uit de bandenindustrie in haar banden te verwerken. Hierdoor betaal je voor een band uit het middensegment, maar krijg je er altijd meer voor terug. Voor veel rijders die geen zéér extreme eisen stellen aan een band zijn de producten van B.f. Goodrich een geweldig alternatief.

  De highlights van B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2

  Van de B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2 hebben we momenteel exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

   Bij ons vind je al een B.f. Goodrich Urban All Terrain T/A KO2 vanaf € 0,00 per band.

   Ga voor de beste bandendeal van Nederland

   Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


   Kan ik je helpen?

   Lees ook deveelgestelde vragen.

   Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl