B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV

Seizoen: All-seasons All-seasons

  B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV

  Met de B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV kies je voor een veelzijdige all season band, waarmee je het hele jaar door het beste uit je auto haalt. Door de perfecte balans tussen rubbermix en profiel presteert deze band in alle seizoenen maximaal. Zowel op droog, nat als besneeuwd wegdek kun je vertrouwen op de unieke rijeigenschappen van de B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV. Dus als je gaat voor gemak en onbeperkt rijplezier, is deze all season band voor jou een perfecte keuze.

  Waarom all season banden?

  All season banden zijn praktisch. Want je hoeft niet te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden. Ze slijten iets sneller dan winterbanden, maar zijn weer wat zuiniger in gebruik dan winterbanden. Dat heft elkaar dus aardig op. All season banden zijn ideaal voor auto’s met een laag jaarkilometrage en goede wintereigenschappen, zoals vierwiel- of voorwielaandrijving. Hebben all season banden naast de M+S markering (modder en sneeuw) ook het sneeuwvloksymbool? Dan worden ze wettelijk gezien als winterbanden.

  Gemáákt voor 4×4 en SUV

  Offroad en avontuurlijk rijden vraagt om banden die bestand zijn tegen veeleisende en soms zelfs extreme omstandigheden. Met B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV weet je zeker dat je zulke omstandigheden makkelijk het hoofd kunt bieden. Alle expertise die in jaren is opgebouwd vind je terug in deze robuuste 4×4 band. Niet alleen buiten de gebaande paden doet de B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV zijn werk veilig en betrouwbaar, ook op asfalt en in de sneeuw staat hij zijn mannetje. In feite is deze band een uitkomst op elk terrein.

  De highlights van B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV

  Van de B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV hebben we momenteel 20 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 205/70 R16

  Bij ons vind je al een B.f. Goodrich G-Grip All Season 2 SUV vanaf € 110,99 per band.

  Ga voor de beste bandendeal van Nederland

  Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl