Bridgestone Alenza 001

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Alenza 001 Sport blinkt uit in:

  • Rijcomfort
  • Vergaande duurzaamheid
  • Goede controle op nat wegdek
  • Hoog niveau qua tractie en kracht
  • Voorzien van belangrijke veiligheidsaspecten

Bridgestone Alenza 001

De Bridgestone Alenza 001 is de opvolger van de populaire en succesvolle Bridgestone Dueler HP Sport. De Bridgestone Alenza 001 is een high performance zomerband die met name geschikt is voor SUV’s en vierwielaangedreven auto’s.

De Bridgestone Alenza banden bieden uitstekende remprestaties, uitstekende levensduur en betere grip op natte en droge wegen. Deze Bridgestone banden staan perfect onder luxe SUV’s en zijn ontworpen om de bestuurder een dynamische en luxueuze rijervaring aan te bieden.

Prestaties Bridgestone Alenza 001

De Bridgestone zomerbanden staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Bridgestone Alenza 001. Zo biedt deze band:

Fantastisch rijcomfort in alle zomerse omstandigheden
uitstekende stuur prestaties op droog wegdek en nat wegdek
Uitstekende veiligheid in zowel natte als droge weersomstandigheden
Een lange levensduur

Het profiel van de Bridgestone Alenza 001

De blokstructuur van de Alenza 001 optimaliseert de rondheid aan de rand van de rib, zodat de contactdruk in het midden van de band wordt verhoogd, waardoor de directe stuurrespons en rechtlijnige stabiliteit worden verbeterd.

De nieuwe rubbersamenstelling en 3D vormige lamellen patroon maximaliseert de levensduur van de band door onregelmatige slijtage te voorkomen, waardoor de grip op droog en nat wegdek ook wordt verbeterd.

Verbeterpunten van de Bridgestone Alenza 001

De Bridgestone Alenza 001 heeft een met 11% verbeterde levensduur, vergeleken met de Dueler HP Sport. Ook presteert de Alenza 001 beter op het gebied van remprestaties op droog wegdek, en levert hij betere handling en grip op nat wegdek.

De Bridgestone Alenza 001 samengevat

Zoek jij dus een nieuwe band voor alle zomerse omstandigheden, die een lange levensduur heeft, geweldige rijcomfort biedt, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Bridgestone Alenza 001 de perfecte keuze. En als je dus een uitstekende zomerband zoekt voor je Luxueuze SUV, dan is de huidige band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je winter-, zomer- of all seasons banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt? Twijfel dan niet langer, bestel je banden online gemakkelijk en snel bij Bandenconcurrent!

Ben je op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Bridgestone autobanden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu deze zuinige banden online en wij versturen ze gratis, goedkope nieuwe banden dus!

Vergeet niet om de juiste Bridgestone autobanden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op je huidige gemonteerde banden.


Deze band heeft de Bridgestone Dueler H/P Sport vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Alenza 001

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie