Bridgestone B250 Ecopia

Bridgestone B250 Ecopia

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B250 Ecopia is een veelzijdige zomerband met fantastische rijeigenschappen. Een perfecte keuze voor compacte auto’s (stadsauto’s) en middenklassers. Op het gebied van veiligheid, rijcomfort en duurzaamheid presteert deze band bovengemiddeld, zowel op natte als droge wegen. Bovendien is er bij de ontwikkeling serieus rekening gehouden met het milieu.

Veel aandacht is besteed aan een doordachte constructie en een innovatief profiel. Hierdoor zijn de grip op het wegdek en de stuurprecisie bijzonder goed. Je blijft probleemloos op koers en houdt je auto makkelijk onder controle. Bij flinke regenval zorgt het profiel voor een snelle afvoer van overtollig water, zodat je niet zo snel te maken zult krijgen met aquaplaning.

Mét eco-vignet

Bridgestone kiest voor duurzaamheid en dat vind je terug in de Bridgestone B250 Ecopia. Door de toepassing van duurzame materialen en een uitgekiend profiel slijt de band langzamer, waardoor je hem minder snel hoeft te vervangen. En dankzij zijn lage rolweerstand verbruik je minder brandstof én produceer je minder CO2-uitstoot. Zelfs bij de productie van de band wordt al rekening gehouden met het milieu, door het gebruik van milieuvriendelijke oliën. Dat maakt van de Bridgestone B250 Ecopia een echte ‘groene’ band, die terecht het etiket ‘eco’ draagt.


Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl