Bridgestone B280

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B280 scoort onder meer op:

  • Feilloos remgedrag op alle wegen
  • Comfort en stabiliteit
  • Uitstekende grip bij elk weer
  • Lange levensduur
  • Volop rijcomfort

Bridgestone B280

De Bridgestone B280 is een innovatieve zomerband, geschikt voor de meeste personenauto’s uit de kleinere en middenklasse. Hij onderscheidt zich op natte en droge wegen door zijn uitstekende rijeigenschappen, waardoor hij voor veel rijders een bijzonder veilige en comfortabele keuze is. Daarnaast is dit een uiterst duurzame band, die zuinig omspringt met het milieu en je portemonnee.

Ten opzichte van zijn succesvolle voorganger laat de Bridgestone B280 op alle fronten merkbare verbeteringen zien. Het rijcomfort, de remprestaties, de veiligheid: allemaal zijn ze erop vooruit gegaan. Daarbij heeft deze band ook nog een lagere rolweerstand, wat uiteraard een gunstiger brandstofverbruik oplevert.

Intelligente constructie

De ingenieurs van Bridgestone hebben zich gebogen over een nieuwe constructie van deze band. En met succes. Opvallend is bijvoorbeeld de naar buiten gekeerde wang, die je velgen beschermt tegen schade. Verder heeft het profiel brede groeven en kanalen, die zorgen voor een efficiënte afvoer van water. Hierdoor droogt het loopvlak sneller en adequater, wat het risico van aquaplaning aanzienlijk reduceert. Twee centrale ribben zorgen voor een perfecte sporing en een directe reactie op al je stuurcommando’s.

Nieuw rubbermengsel

Dankzij een nieuw en revolutionair rubbermengsel met hoge weerstand slijten je banden langzamer en symmetrischer. Dat betekent niet alleen een mooier en gelijkmatiger wegcontact, maar ook minder bandengeruis onderweg. En dat komt meteen je rijcomfort weer ten goede.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie