Bridgestone B330

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B330 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Hoge stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Bridgestone B330

De Bridgestone B330 is een prettige zomerband die vaak gebruikt wordt voor compacte auto’s en auto’s uit de middenklasse. Zijn veiligheid, wegcontact en remprestaties zijn indrukwekkend. Daarmee kan deze voordelige band ook in jouw geval een uitstekende keuze zijn.

We kennen door het seizoen heen nogal wisselende weersomstandigheden. Maar met de Bridgestone B330 zomerband zul je daar weinig last van hebben. Je remt en stuurt probleemloos op natte en droge wegen, ook als je wat harder rijdt. En de grip en wegligging blijven optimaal, op rechte stukken en in bochten.

Sterk in de regen

In ons natte land ligt aquaplaning al gauw op de loer. Een snelle en efficiënte waterafvoer zijn een must om in zulke situaties veilig te kunnen doorrijden en niet in een slip te geraken. De Bridgestone B330 heeft een innovatief profiel dat hier speciaal voor is ontwikkeld. Daarnaast biedt deze band een sublieme wegligging en een overtuigende grip op nat én droog wegdek.

Kostentechnisch interessant

Voor de Bridgestone B330 zijn duurzame materialen en geavanceerde technieken gebruikt, die een lange levensduur garanderen. Het resultaat is onder meer een lagere rolweerstand, een beperkte CO2-uitstoot en een gunstiger brandstofverbruik. Bovendien produceert de band hierdoor minder geluid, wat leidt tot extra rijcomfort en een beter contact met de weg.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone B330

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie