Bridgestone B330 EVO

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B330 EVO scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Hoge stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Prima wegligging en grip
  • Lange levensduur

Bridgestone B330 EVO

De Bridgestone B330 EVO is een comfortabele zomerband voor personenauto’s die in elk geval goed tot zijn recht komt bij compacte wagens en middenklassers. Zijn rijeigenschappen zijn geweldig en dat blijkt op alle fronten. De band vertoont een zeer veilig remgedrag en een hoog rijcomfort. Daarbij is hij ook nog eens zuinig en stil. Meer kun je van een goede zomerband niet verlangen.

Onder welke omstandigheden je ook op de weg zit, met de Bridgestone B330 EVO weet je zeker dat je rit veilig zal verlopen. De band laat zich moeiteloos sturen en zorgt voor grote wendbaarheid. Nieuwe technologieën staan garant voor topprestaties op elk wegdek, nat of droog. Dat merk je bijvoorbeeld aan een geweldige wegligging en ongekende stuurprecisie.

Meer veiligheid op de weg

Een goede band zal onder alle omstandigheden snel en direct reageren op je stuurcommando’s. Voor de Bridgestone B330 EVO geldt dat zeker. Door zijn uitgekiende profiel zorgt de band ervoor dat je auto stabiel en rotsvast op de weg ligt, of het nu nat of droog weer is. Omdat het water snel wordt afgevoerd, is ook de kans op aquaplaning sterk verminderd. Dat draagt allemaal bij aan je veiligheid onderweg.

Beter voor het milieu

Bridgestone produceert banden met aandacht voor mens en maatschappij. Zo onderscheidt de Bridgestone B330 EVO zich door een lange levensduur en een gunstig brandstofverbruik, wat voordelig uitpakt voor jou en het milieu. Ook het bandengeruis blijft tot het minimum beperkt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie