Bridgestone B340

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B340 scoort onder meer op:

  • Stabiele wegligging
  • Maximale wendbaarheid
  • Nauwkeurige stuurrespons
  • Goede grip en tractie
  • Bescherming tegen aquaplaning

Bridgestone B340

De Bridgestone B340 is een uitstekende zomerband die vooral is bedoeld voor compacte auto’s en kleine middenklassers. Hoewel hij oorspronkelijk is ontwikkeld voor de Smart Fortwo en Smart Roadster, heeft hij zijn uitstekende kwaliteiten inmiddels ook bewezen onder tal van andere vergelijkbare personenwagens en stadsauto’s. Ook voor jouw auto is deze band dus een veilige en comfortabele keuze.

De rijprestaties en rijeigenschappen van de Bridgestone B340 zijn zeer overtuigend. De grip op nat en droog wegdek is ronduit goed, net als de bochtenstabiliteit en de wegligging. Hierdoor stuur je je auto met soepel gemak naar zijn bestemming en daarbij houd je hem voortdurend goed onder controle. Wat dat laatste aangaat: ook de remweg is onder alle omstandigheden kort en beheerst.

Alles onder controle

Dat de Bridgestone B340 zich zo prettig en betrouwbaar laat handlen, is mede het gevolg van het uitgekiende profiel. Het doordachte groevenpatroon vormt een combinatie van intelligent geplaatste langs- en dwarsgroeven, die samen met de verbeterde rubbermix zorgen voor een uitstekend wegcontact en een gunstige rolweerstand. Zelfs op nat wegdek voel je je extra zeker: doordat de band overtollig water goed kwijt kan, is de kans op aquaplaning sterk gereduceerd. Dankzij die lage rolweerstand gaat je band ook langer mee en haal je meer kilometers uit je tank. Dus of je nu lange ritten moet maken of je auto vooral als ‘city car’ gebruikt: op de Bridgestone B340 kun je altijd vertrouwen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie