Bridgestone B391

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone B391 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Bridgestone B391

De Bridgestone B391 is een slimme zomerband voor kleine en compacte tot middelgrote personenauto’s. Zowel op droge als natte wegen presteert hij bijzonder goed. Optrekken, sturen, remmen gaat allemaal even soepel en nauwkeurig.

Deze band maakt de hoge eisen die je eraan mag stellen volledig waar. Qua veiligheid en rijcomfort kun je je bijna geen betere band wensen. Daarbij is de Bridgestone B 391 ook uiterst duurzaam en zuinig. Met deze veelzijdige zomerband kies je dus voor betaalbare klasse.

Veilig profiel en unieke rubbermix

Bij de Bridgestone B391 is gekozen voor een uniek profiel en een innovatieve rubbermix op basis van silica. Dit heeft een aantal voordelen. Om te beginnen blijven de wegligging en grip op elk wegdek altijd optimaal – ook als het flink regent. Verder heeft de band een kortere remweg, wat een extra veilig gevoel geeft. Ook tegen aquaplaning ben je goed beschermd, omdat het water snel en adequaat wordt afgevoerd via speciaal ontwikkelde groeven.

Een en al besparing

Dankzij zijn doordachte constructie heeft de Bridgestone B391 een lange levensduur. Vooral de langzame en gelijkmatige slijtage zorgt hiervoor. Een ander prettige eigenschap is de lage rolweerstand en het minimale bandengeruis, die het rijcomfort verhogen. Niet onbelangrijk is ook het positieve effect voor het milieu: deze band staat bekend vanwege zijn geringe CO2-uitstoot en zijn gunstige brandstofverbruik


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie