Bridgestone Blizzak DM V2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak DM V2 blinkt uit in:

  • Betere prestaties op ijs dankzij de Multicell-compound
  • Verbeterde tractie
  • Meer rijcontrole onder de zwaarste winterse omstandigheden
  • Verhoogde stabiliteit
  • Verbeterde grip

Bridgestone Blizzak DM V2

Onvoorspelbare winterse wegomstandigheden vragen om een winterband waar je als bestuurder op kunt vertrouwen. De Bridgestone Blizzak DM V2 is een winterband die speciaal ontwikkeld is voor SUV’s, CUV’s en de lichtere vrachtwagens. Voorzien van een verbeterde grip en remkracht op sneeuw en ijs, zodat de Blizzak DM V2 je optimale prestaties biedt. Zo ga je vol vertrouwen de weg op.

De Bridgestone Blizzak DM V2 is de opvolger van de DM V1 en bij de ontwikkeling van de band zijn op meerdere punten verbeteringen aangebracht. De band is voorzien van een nieuw loopvlak en een innovatief rubbermengsel (Multicell-compound). Dat biedt jou als bestuurder een betere stuurprecisie in de winter.

Ideaal bij sneeuw en ijs

De Bridgestone Blizzak DM V2 zorgt voor enorm goede adhesie- en remeigenschappen op sneeuw en ijs. Ook de wegligging bij besneeuwde wegen is optimaal. Het al eerder genoemde nieuwe loopvlak realiseert een betere afvoer van water en smeltende sneeuw. Het gevolg? Veel minder kans op aquaplaning.

Nieuwe technologie

De 3D-lamellen van de Bridgestone Blizzak DM V2 verbeteren de tractie op sneeuw en zorgen voor een optimaal contactoppervlak met de ondergrond. De zogeheten ‘Nanopro-Tech’-technologie zorgt ervoor dat de band bij lagere temperaturen minder stijf wordt. De flexibiliteit van de band wordt zo flink verhoogd. Verzeker jezelf van een optimale remcapaciteit op besneeuwde of ijzige wegen en een betrouwbare wegligging met de Blizzak DM V2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak DM V2

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie