Bridgestone Blizzak DM V2

Bridgestone Blizzak DM V2

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

Onvoorspelbare winterse wegomstandigheden vragen om een winterband waar je als bestuurder op kunt vertrouwen. De Bridgestone Blizzak DM V2 is een winterband die speciaal ontwikkeld is voor SUV’s, CUV’s en de lichtere vrachtwagens. Voorzien van een verbeterde grip en remkracht op sneeuw en ijs, zodat de Blizzak DM V2 je optimale prestaties biedt. Zo ga je vol vertrouwen de weg op.

De Bridgestone Blizzak DM V2 is de opvolger van de DM V1 en bij de ontwikkeling van de band zijn op meerdere punten verbeteringen aangebracht. De band is voorzien van een nieuw loopvlak en een innovatief rubbermengsel (Multicell-compound). Dat biedt jou als bestuurder een betere stuurprecisie in de winter.

Ideaal bij sneeuw en ijs

De Bridgestone Blizzak DM V2 zorgt voor enorm goede adhesie- en remeigenschappen op sneeuw en ijs. Ook de wegligging bij besneeuwde wegen is optimaal. Het al eerder genoemde nieuwe loopvlak realiseert een betere afvoer van water en smeltende sneeuw. Het gevolg? Veel minder kans op aquaplaning.

Nieuwe technologie

De 3D-lamellen van de Bridgestone Blizzak DM V2 verbeteren de tractie op sneeuw en zorgen voor een optimaal contactoppervlak met de ondergrond. De zogeheten ‘Nanopro-Tech’-technologie zorgt ervoor dat de band bij lagere temperaturen minder stijf wordt. De flexibiliteit van de band wordt zo flink verhoogd. Verzeker jezelf van een optimale remcapaciteit op besneeuwde of ijzige wegen en een betrouwbare wegligging met de Blizzak DM V2.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl