Bridgestone Blizzak LM001

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 001 scoort onder meer op:

  • Optimale veiligheid
  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Zeer hoog rijcomfort
  • Prima grip op sneeuw

Bridgestone Blizzak LM001

De Bridgestone Blizzak LM 001 is een stoere en robuuste winterband voor personenwagens. Deze premium band houdt zich uitstekend onder alle winterse omstandigheden. Dus niet alleen op besneeuwde of ijzige wegen, maar ook op droog en nat wegdek. Daarbij produceert de band weinig rijgeluid en is hij verrassend betaalbaar voor deze hoge kwaliteit. Terecht staat hij hoog genoteerd in de Winterbanden top-100.

Met deze band ben je zeker van een hoge mate van veiligheid en rijcomfort. De band reageert accuraat op je stuurbewegingen en biedt een fantastische stabiliteit op rechte stukken en in de bocht. Vanzelfsprekend is de grip op sneeuw zeer goed, maar ook ijzel hoef je niet te vrezen.

Goed bestand tegen aquaplaning

De Bridgestone Blizzak LM 001 maakt gebruik van een unieke rubbermix met mooie eigenschappen. Ondanks lagere temperaturen blijft het rubber relatief zacht, waardoor het wegcontact optimaal is en je rijcomfort buitengewoon. Dat geldt ook voor grip en de remweg, ongeacht of het droog weer is of flink regent. Zelfs op onverharde ondergronden presteert deze winterband heel goed. Verder biedt hij een goede bescherming tegen aquaplaning, want het water wordt snel en adequaat afgevoerd via speciaal gevormde groeven. En je portemonnee is zeker gebaat bij het gunstige brandstofverbruik.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM001

17 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie