Bridgestone Blizzak LM 001 RFT

Bridgestone Blizzak LM 001 RFT

Seizoen

Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 001 RFT is een ijzersterke winterband voor compacte, middenklasse en grotere personenwagens. Winterse omstandigheden zijn hem op het lijf geschreven. Hij presteert dan ook voortreffelijk op elk wegdek – droog of nat, besneeuwd of ijzig. Bovendien is deze premium band opmerkelijk stil en, zeker voor een winterband, opmerkelijk zuinig. Extra voordeel is dat de band is voorzien van het unieke RFT-systeem, wat betekent dat je na een lekke band nog een heel eind kunt doorrijden zonder te hoeven stoppen.

Veiligheid en rijcomfort staan centraal bij de Bridgestone Blizzak LM 001 RFT. De grip op besneeuwd en ijzig wegdek is meer dan uitstekend, dankzij het geavanceerde profiel. Hetzelfde geldt voor de tractie, waardoor je verzekerd bent van een stabiele en comfortabele wegligging. Dat merk je ook meteen aan het stuurgedrag: jouw stuurcommando’s worden direct en nauwkeurig opgevolgd. Alles werkt samen om jou zelfs in bar winterweer nog een veilige en aangename rijervaring te garanderen.

Door en door flexibel

Bij lage temperaturen is het zaak om te werken met een aangepaste rubbermix, die ondanks de kou soepel en flexibel blijft. Voor de Bridgestone Blizzak LM 001 RFT is daarom een speciale rubbermix ontwikkeld, die zorgt voor een optimaal wegcontact en ongekend rijcomfort. Daarnaast beschermt het bijzondere profiel je tegen de risico’s van aquaplaning, doordat water en natte sneeuw snel wordt afgevoerd via speciale groeven.

Geen paniek bij lekke band

Veiligheid gaat altijd boven alles, zeker in de winter. Daarom is de Bridgestone Blizzak LM 001 RFT voorzien van een runflat-systeem. Lekrijden is dan geen probleem meer, omdat het lek onder het rijden automatisch wordt gedicht. Stoppen langs de kant van de weg, vaak op onhandige plekken, is dus niet meer nodig. Je rijdt gewoon tot wel 80 km verder met maximaal 80 km/u. En je reserveband kun je thuislaten, wat weer ruimte oplevert en brandstof bespaart.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl