Bridgestone Blizzak LM-18 banden kopen? Laagsteprijsgarantie | BandenConcurrent

Bridgestone Blizzak LM-18

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM-18 scoort onder meer op:

 • Optimale veiligheid in de winter
 • Perfect remgedrag op alle wegen
 • Goede bescherming tegen aquaplaning
 • Gunstig brandstofverbruik
 • Prima grip op sneeuw

  Bridgestone Blizzak LM-18

  De Bridgestone Blizzak LM-18 is een geweldige winterband met zeer goede rijeigenschappen. Hij is geschikt voor personenwagens in uiteenlopende klassen, van compacte en middenklasse auto’s tot familiewagens.

  Deze topklasse band presteert uitstekend onder alle winterse omstandigheden. Vooral de korte remweg valt op en geeft je een veilig gevoel op de weg. Maar ook het rijcomfort staat op hoog niveau. De Bridgestone Blizzak LM-18 heeft een zeer aangenaam geluidsniveau, met welke snelheid je ook rijdt. En de stuurprecisie is ronduit fenomenaal, in bochten net zo goed als op rechte stukken.

  Korte metten met sneeuw en nattigheid

  De Bridgestone Blizzak LM-18 heeft een bijzondere rubbersamenstelling op basis van silica. Doordat dit rubber bij lagere temperaturen relatief zacht blijft, zijn het wegcontact en je rijcomfort optimaal. Het profiel met nieuwe 3D honingraat groeven grijpt stevig in sneeuw en ijs en garandeert zo een goede en veilige grip. De extra schuine groeven in het loopvlak zijn verantwoordelijk voor prima rijgedrag in nat weer, waaronder een goede weerstand tegen aquaplaning.

  Besparen terwijl je rijdt

  Een ander pluspunt van de Bridgestone Blizzak LM-18 is zijn spaarzame karakter. Door de innovatieve constructie en duurzame materialen slijt de band veel minder snel en gaat hij langer mee dan je denkt. Het gunstige brandstofverbruik zorgt daarbij voor nóg meer besparing.


  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl