Bridgestone Blizzak LM-20

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 20 scoort onder meer op:

  • Optimale veiligheid
  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Zeer hoog rijcomfort
  • Prima grip op sneeuw
  • Lange levensduur

Bridgestone Blizzak LM-20

De Bridgestone Blizzak LM 20 is een betrouwbare en veilige winterband voor gezinsauto’s en kleine tot middelgrote personenwagens. Zelfs de meest extreme winterse uitdagingen weet deze premium band met gemak te trotseren. Daarmee is hij niet alleen geschikt voor normaal dagelijks gebruik, maar ook voor je reis naar de wintersport.

Met deze veelzijdige winterband onder je auto, kan jou eigenlijk niet veel gebeuren. De band levert uitgebalanceerde prestaties op elke ondergrond, van natte en droge wegen tot een besneeuwd of ijzig wegdek. Daarbij staat absolute veiligheid natuurlijk altijd voorop, maar comfortabel en zuinig is de Bridgestone Blizzak LM 20 ook! De band biedt verder een hoge stuurprecisie en een ongekende stabiliteit op rechte stukken en in de bocht.

Diverse innovaties in één

De fabrikant heeft moderne sneeuwsimulatietechnologie toegepast om het nieuwe loopvlakpatroon van de Bridgestone Blizzak LM 20 te ontwerpen. En de resultaten zijn verbluffend. De afschuifkracht wordt tot op de millimeter nauwkeurig gemeten, dus je rijdt altijd op zeker. Het rubber van de band bevat een hoog gehalte silica; dit zorgt samen met de stijve loopvlakconstructie voor ultiem wegcontact en meer dan goed remgedrag. Ook slijten doet deze band niet graag. Het slijtageproces verloopt langzaam en gelijkmatig.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM-20

14 Inch

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie