Bridgestone Blizzak LM-25 4X4

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 25 4x4 scoort onder meer op:

  • Grote veiligheid in de winter
  • Korte remweg op sneeuw
  • Prima grip en tractie
  • Bescherming tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Bridgestone Blizzak LM-25 4X4

De Bridgestone Blizzak LM 25 4×4 is een brede en degelijke winterband voor stoere SUV’s en auto’s met vierwielaandrijving. De band staat garant voor zeer goede prestaties en winterse veiligheid, met name op strakke ondergronden zoals asfaltwegen.

Als winterband heeft de Bridgestone Blizzak LM 25 4×4 al ruimschoots laten zien wat hij waard is. Zelfs in extreem winterweer geeft hij geen krimp. Zijn grip en tractie op besneeuwde en ijzige wegen is onberispelijk, maar ook op nat en droog wegdek staat hij zijn mannetje. Tel daarbij op zijn hoge rijcomfort en opvallende zuinigheid, en je weet dat je met deze band helemaal klaar bent voor de winter.

Volop winterse veiligheid

Voor de Bridgestone Blizzak LM 25 4×4 is een speciaal rubber gebruikt op basis van silica. Dit betekent dat de band juist bij lagere temperaturen zeer flexibel blijft. Het resultaat is onder meer een kortere remweg en een betere grip. Het unieke profiel met extra stevige blokken en slimme groeven zorgt voor een indrukwekkende tractie op besneeuwde en natte wegen. Ook worden water en modder snel afgevoerd, waardoor je van aquaplaning weinig last zult hebben. Omdat de slijtage van het loopvlak langzaam en gelijkmatig verloopt, kun je lang van deze band genieten. Het gunstige brandstofverbruik maakt de Bridgestone Blizzak LM 25 4×4 nog eens tot een extra goede investering.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie