Bridgestone Blizzak LM-80

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 80 blinkt uit in:

  • Topmerk winterband
  • Optimale bestuurbaarheid
  • Nieuwe standaard voor veiligheid, comfort en prestaties
  • Weinig slijtage, dus een lange levensduur
  • Stevige grip op de weg en goede remkracht, ook bij winters weer

Bridgestone Blizzak LM-80

Met de Bridgestone Blizzak LM 80 kies je voor een winterband die uitstekend geschikt is voor SUV’s en 4×4’s. De bestuurbaarheid is optimaal bij alle omstandigheden. De Blizzak LM 80 van Bridgestone biedt met de nieuwe standaard voor veiligheid, comfort en prestaties werkelijk een band van wereldklasse. Maak kennis met het superieure lamellendesign en ervaar de zeer goede controle op winterse wegen.

Toch is de Bridgestone Blizzak LM 80 niet alleen een goede band voor winterse weersomstandigheden. De beheersing en bestuurbaarheid die je ervaart met deze band komen namelijk ook prima tot hun recht bij andere weertypes. De Blizzak LM 80 kun je met recht dan ook een allrounder noemen.

Goede grip

De Bridgestone Blizzak LM 80 beschikt over een technologie met meervoudige groeven, wat zorgt voor een uitstekende grip op een wegdek dat besneeuwd of ijzig is. De dunne groeven met de hoge rand zorgen ervoor dat de bestuurbaarheid op een nat en droog wegdek ook uitstekend is. Daarnaast wordt het water (wat bijvoorbeeld ontstaat bij smeltende sneeuw) goed afgevoerd door de vele dwarsgroeven op de Blizzak LM 80.

Veilig en betrouwbaar

De technieken die gebruikt zijn bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM 80 maken van deze band een zeer veilig en betrouwbaar exemplaar. Maar dat mag je ook verwachten van een merk als het Japanse Bridgestone, dat al jarenlang aandacht besteedt aan de ontwikkeling van autobanden die aan dit soort eigenschappen voldoen. Bovendien slijt een Bridgestone-band niet snel, zodat je er lang plezier aan zult beleven.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie