Bridgestone Blizzak W995

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak W995 blinkt uit in:

  • Goede prestaties op elk type wegdek
  • Voorkomt aquaplaning
  • Altijd goede grip op sneeuw en modder
  • Goede gedragingen bij rijden met maximale belasting
  • Duurzame band

Bridgestone Blizzak W995

Speciaal ontwikkeld voor bestelwagens: de Bridgestone Blizzak W995. Deze winterband van premium-klasse is voorzien van een symmetrisch loopvlak. Dit zorgt ervoor dat de band zich zeer goed gedraagt op zowel een droog als een nat wegdek. De groeven van de Bridgestone Blizzak W995 zijn breed zodat de afvoer van water effectief plaatsvindt en de banden snel drogen. Aquaplaning wordt hiermee voorkomen. Wil je dus veilig en stabiel met je bestelwagen kunnen rijden? Kies dan voor de Bridgestone Blizzak W995 winterband.

Flexibiliteit

De Bridgestone Blizzak W995 is vervaardigd uit een modern rubbermengsel wat zorgt voor zeer veel flexibiliteit en een breed temperatuurbereik. Speciale versterkingen in de band maken dat de Bridgestone Blizzak W995 zich heel goed gedraagt als er met maximale belasting wordt gereden. Ideaal dus als je regelmatig rondrijdt met een volgeladen bestelwagen. Het unieke rubbermengsel wordt ook gekenmerkt door een lager gewicht, zodat de rolweerstand ook gereduceerd is. Met als bijkomend voordeel: een lager brandstofverbruik.

Duurzaamheid

De Bridgestone Blizzak W995 is een zeer duurzame winterband die heel goed bestand is tegen mechanische beschadigingen. Wat voor weer het ook is, de communicatie tussen de band en de weg is altijd optimaal. Je hebt altijd een goede grip op sneeuw en modder en je remweg is korter op elk type wegdek. Als je dus op zoek bent naar een duurzame winterband voor je bestelwagen, dan is de Bridgestone Blizzak W995 een uitstekende keuze.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie