Bridgestone Blizzak WS70

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak WS70 blinkt uit in:

  • Winterband voor bestelwagens
  • Besparing op brandstof
  • Robuuste constructie
  • Moderne en innovatieve technologie
  • Goede tractie en grip op de weg

Bridgestone Blizzak WS70

De Bridgestone Blizzak WS70 is een uitstekende winterband uit de “WinterBiter” serie van Bridgestone. De Bridgestone Blizzak WS70 is speciaal ontwikkeld voor luxe personenautos, coupés, sedans, minibusjes en crossover-voertuigen die tractie zoeken op natte, besneeuwde en ijzige wegen in de winter.

De Blizzak-lijn winterbanden van Bridgestone hebben een al lang bestaande en welverdiende reputatie voor betrouwbaarheid en grip in alle winterse omstandigheden, en de Blizzak WS70 is dus ook geen uitzondering hiervan.

Prestaties Bridgestone Blizzak WS70

De winterbanden zomerbanden en allseason banden van Bridgestone staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Bridgestone Blizzak WS70. Zo biedt deze band:

  • Uitstekende sneeuw prestaties
  • Buitengewone grip op glad-ijs
  • Goede wegligging op nat wegdek
  • Minder kans op aquaplaning

Het profiel van de Bridgestone Blizzak WS70

De Blizzak WS70 heeft een directioneel loopvlak ontwerp met vier groeven aan de omtrek, die ervoor zorgen om sneeuw en water van het loopvlak af te voeren. Ook laten de open schouder kanalen water wegstromen onder het contactvlak om de tractie en remcontrole te verbeteren en de kans op aquaplaning te verkleinen.

De schouderblokken bevatten 3D- zigzag-lamellen om de prestaties op droge wegen te verbeteren terwijl de tractie op sneeuw, ijs en natte wegen gewoon wordt behouden. De vier hoofd omtrek groeven van de WS70 helpen ook de remkracht op ijzige wegen te verbeteren.

Bridgestone Blizzak WS70 samengevat

Zoek jij dus een autoband voor alle winterse omstandigheden, die geode wegligging biedt, maximale grip levert op ijs, en goed presteert op nat wegdek en sneeuw wegdek; dan is de Bridgestone Blizzak WS70 de perfecte keuze. Als je dus een winterband zoekt voor de winter sport, die ook nog mooi staat op stalen velgen, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope winter-, zomer-, of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Bridgestone banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Bridgestone banden online en wij versturen ze gratis, dus kan je zorgen loos op de winter sport!

 


De opvolger van deze band is de Bridgestone Blizzak WS80.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak WS70

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie