Bridgestone Blizzak WS80

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Blizzak WS80 blinkt uit in:

  • Goede tractie en grip op de weg
  • Moderne en innovatieve technologie
  • Robuuste constructie
  • Besparing op brandstof
  • Winterband voor bestelwagens

Bridgestone Blizzak WS80

De Bridgestone Blizzak WS80 is de opvolger van de populaire en succesvolle Bridgestone Blizzak WS70, en is tevens één van de beste winterbanden die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De Bridgestone Blizzak WS80 biedt indrukwekkende kwaliteit in extreme winterse omstandigheden. De Blizzak WS80 is zonder twijfel een leider in de branche voor tractie en stabiliteit bij het rijden op ijs en sneeuw.

De Bridgestone Blizzak WS80 is speciaal ontwikkeld voor personen auto’s uit de middenklasse en hogere middenklasse, coupés, sedans, minibusjes en crossover-voertuigen die tractie zoeken op natte, besneeuwde en ijzige wegen.

Prestaties Bridgestone Blizzak WS80

De Bridgestone winterbanden, zomerbanden en all seasons banden staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Bridgestone Blizzak WS80. Zo biedt deze band:

  • Uitstekende grip en tractie op nat wegdek en ijs
  • Uitstekende remprestaties in alle winterse omstandigheden
  • Buitengewoon goede wegligging op nat wegdek en besneeuwd wegdek
  • Minder kans op aquaplaning
  • Lange levensduur

Verbeterpunten Bridgestone Blizzak WS80

De Bridgestone Blizzak WS80 heeft een nieuwe “cavity” vorm die de contactdruk gelijkmatig verdeeld over het hele voetafdruk gebied voor gelijkmatige slijtage, waardoor de band langer mee gaat.

Ook is er een nieuwe Hydrophilic Coating die ervoor zorgt dat de winterband kan reageren op het koud winter weer, waardoor de remkracht op sneeuw en ijs enorm is verbeterd.

Het directioneel loopvlak ontwerp van de Blizzak WS80 bevat ook 20% meer blok randen (vergeleken met de Blizzak WS70), wat dus de controle, grip en wegligging verbeterd in alle winterse omstandigheden.

Bridgestone Blizzak WS80 samengevat

Zoek jij dus een autoband voor alle winterse omstandigheden, die minder kans heeft op aquaplaning, maximale grip levert op ijs,een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat wegdek en sneeuw wegdek; dan is de Bridgestone Blizzak WS80 de perfecte keuze. Als je dus een winterband zoekt voor de winter sport, die ook nog mooi staat op stalen velgen, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope winter-, zomer-, of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Bridgestone banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Bridgestone banden online en wij versturen ze gratis, dus kan je zorgen loos op de winter sport!


Deze band heeft de Bridgestone Blizzak WS70 vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak WS80

15 Inch

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie