Bridgestone DriveGuard Winter

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone DriveGuard Winter scoort onder meer op:

  • Ideaal remgedrag op alle wegen
  • Zeer hoog rijcomfort
  • Uitstekende grip op sneeuw
  • Optimale veiligheid
  • Lange levensduur

Bridgestone DriveGuard Winter

De Bridgestone DriveGuard Winter is een onverslaanbaar goede winterband voor kleine en grote SUV’s, die over het nodige vermogen beschikken. Ook de meeste personenwagens uit de middenklasse komen op deze band prima uit de voeten. De grip en tractie zijn uitstekend op vrijwel elke winterse ondergrond, maar ook op ‘gewone’ natte en droge wegen. Met zijn sterke eigenschappen biedt deze band je veel comfort en veiligheid om de winter mee door te komen.

De veiligheid van een winterband wordt in belangrijke mate bepaald door de grip op het wegdek en de stuurprecisie. Beide zijn bij de Bridgestone DriveGuard Winter van grote klasse. Daarnaast gedraagt je auto zich op deze band bijzonder stabiel, zowel op lange rechte stukken als in snel genomen bochten. Ondanks de soms grote krachten, blijf je je auto met gemak controleren, zelfs bij hogere snelheden.

Waarom winterbanden?

Winterbanden zijn niet alleen nodig bij sneeuw of ijzel. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt, zijn winterbanden al aan te raden. Het is daarom verstandig om van oktober tot april op winterbanden te rijden. In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden zelfs verplicht in een bepaalde periode.

Voorbereid op de winter

De speciale rubbersamenstelling van de Bridgestone DriveGuard Winter, in combinatie met de diepe lamellen in 3 richtingen, geeft je een geweldige grip op de weg. Ook bij lage temperaturen, op een natte, bevroren of besneeuwde weg. Het loopvlak van de band is zo ontworpen dat het zich vastgrijpt in de sneeuw. Het resultaat is een band die je optimale veiligheid geeft. Goede tractie, grip en een korte remweg op alle soorten wegen onder alle omstandigheden.

Een moderne winterband

De Bridgestone DriveGuard Winter is een winterband van deze tijd, waarin alle technologie op het gebied van winterbanden samenkomt. De prestaties zijn formidabel, zonder dat er concessies op het gebied van duurzaamheid of brandstofverbruik worden gedaan. Met de Bridgestone DriveGuard Winter bespaar je op brandstof en help je de uitstoot van CO2 te verlagen.

In alle opzichten veilig

Het rubber van de Bridgestone DriveGuard Winter bevat een hoog gehalte silica en blijft uiterst flexibel bij lagere temperaturen. Je krijgt daardoor een merkbaar betere remweg. Het unieke profiel met diverse slimme groeven en verstevigde blokken geeft een geweldige tractie op natte en besneeuwde ondergronden. Een ander voordeel is de goede waterafvoer, waardoor je veel minder kans op aquaplaning hebt. Dankzij de lage rolweerstand zal deze band niet zo snel slijten en ook minder brandstof verbruiken. Speciale aandacht is besteed aan enkele voorzieningen die zorgen voor gelijkmatige slijtage van het loopvlak.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie