Bridgestone Dueler H/L 33

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler H/L 33 blinkt uit in:

  • Optimaal rijcomfort
  • Uitstekende rijeigenschappen
  • Laag brandstofverbruik
  • Veilig dankzij goede grip op de weg
  • Lage bandenslijtage

Bridgestone Dueler H/L 33

De Bridgestone Dueler H/L 33 is een high-performance zomerband die bij uitstek geschikt is voor onder andere Jeeps en andere 4×4-voertuigen. Dit type band wordt gekenmerkt door een optimaal comfort en veiligheid aan jou als bestuurder te bieden.

Aangezien de Bridgestone Dueler H/L 33 een zomerband is, komt de band het beste tot zijn recht bij een temperatuur van minimaal 7 graden Celsius. Het rubber van een zomerband is van een harder materiaal. Bij warmer weer heeft de band dan meer grip en een betere remweg.

De rolweerstand van de Bridgestone Dueler H/L 33 is zeer laag, met als gevolg dat deze band minder snel zal slijten dan andere banden. Ben je veel op pad met de auto en maak je daardoor vele kilometers op jaarbasis? Dan zal deze band een prima keuze voor je zijn.

Laag brandstofverbruik

De rolweerstand speelt een belangrijke rol bij het brandstofverbruik van een auto. Zoals al eerder aangegeven is die bij de Bridgestone Dueler H/L 33 zeer laag, zodat ook het verbruik van de brandstof lager is. Het type band is ook van invloed op het geluid dat je auto tijdens het rijden genereert. Qua geluidsniveau zit de Bridgestone Dueler H/L 33 ongeveer in het midden.

Veilig rijden

Zoek je naar een autoband waarmee je veilig de weg op kunt? Een belangrijke indicator daarvoor is wat de grip van de band is op een nat wegdek. Ook hier heeft de Bridgestone Dueler H/L 33 een gemiddelde waardering. Het merk Bridgestone is alom bekend vanwege de hoge betrouwbaarheid en de kwalitatief uitstekende banden. Kies daarom voor de Bridgestone Dueler H/L 33 als je op zoek bent naar een band met comfortabele en veilige rijeigenschappen, een zeer lage bandenslijtage en een goede grip op zowel droge als natte wegdekken.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie