Bridgestone Dueler H/L400

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone D400 blinkt uit in:

  • Optimaal rijcomfort
  • Goede grip op de weg
  • Laag brandstofverbruik
  • Laag geluidsniveau
  • Weinig slijtage

Bridgestone Dueler H/L400

De Bridgestone D400 is een zomerband die met name geschikt is voor bijvoorbeeld SUV’s en 4×4-voertuigen. Dit type band wordt gekenmerkt door een uitstekende stabiliteit en een lange levensduur.

Technologie en veiligheid zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling van banden door de Japanse fabrikant Bridgestone. Zo biedt het speciaal ontwikkelde profiel een hoge weerstand tegen aquaplaning. Ideaal dus om je auto onder alle omstandigheden onder controle te kunnen houden.

Bridgestone staat al jarenlang hoog op de lijst van succesvolle wereldwijde autobandenfabrikanten en levert keer op keer topbanden af. Zo ook met de Bridgestone D400.

Ideaal voor kilometervreters

De Bridgestone D400 behoort tot de banden uit de A-categorie en kenmerkt zich door het bieden van een optimaal comfort en veiligheid. De rolweerstand is laag zodat de banden niet zo snel slijten en langer meegaan. Ideaal dus voor kilometervreters.

Laag brandstofverbruik

De lage rolweerstand zorgt er ook voor dat het brandstofverbruik bij het gebruik van de Bridgestone D400 laag is. Veilig rijden is gegarandeerd als gevolg van de goede grip van dit type band op een nat wegdek. Qua grip en remafstand scoort de D400 ook bovengemiddeld. Hetzelfde geldt voor het geluidsniveau dat wordt geproduceerd als je met deze banden op de weg rijdt. Ben je overtuigd van de positieve eigenschappen van de Bridgestone D400? Schaf dan dit type band voor je SUV of 4×4 aan.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie