Bridgestone Dueler HL D33

Bridgestone Dueler HL D33

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone HL D33 is een high-performance zomerband die bij uitstek geschikt is voor onder andere Jeeps en andere 4×4-voertuigen. Dit type band wordt gekenmerkt door een optimaal comfort en veiligheid aan jou als bestuurder te bieden.

Aangezien de Bridgestone HL D33 een zomerband is, komt de band het beste tot zijn recht bij een temperatuur van minimaal 7 graden Celsius. Het rubber van een zomerband is van een harder materiaal. Bij warmer weer heeft de band dan meer grip en een betere remweg.

De rolweerstand van de Bridgestone HL D33 is zeer laag, met als gevolg dat deze band minder snel zal slijten dan andere banden. Ben je veel op pad met de auto en maak je daardoor vele kilometers op jaarbasis? Dan zal deze band een prima keuze voor je zijn.

Laag brandstofverbruik

De rolweerstand speelt een belangrijke rol bij het brandstofverbruik van een auto. Zoals al eerder aangegeven is die bij de Bridgestone HL D33 zeer laag, zodat ook het verbruik van de brandstof lager is. Het type band is ook van invloed op het geluid dat je auto tijdens het rijden genereert. Qua geluidsniveau zit de Bridgestone D33 ongeveer in het midden.

Veilig rijden

Zoek je naar een autoband waarmee je veilig de weg op kunt? Een belangrijke indicator daarvoor is wat de grip van de band is op een nat wegdek. Ook hier heeft de Bridgestone HL D33 een gemiddelde waardering. Het merk Bridgestone is alom bekend vanwege de hoge betrouwbaarheid en de kwalitatief uitstekende banden. Kies daarom voor de Bridgestone HL D33 als je op zoek bent naar een band met comfortabele en veilige rijeigenschappen, een zeer lage bandenslijtage en een goede grip op zowel droge als natte wegdekken.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl