Bridgestone Dueler H/T 684 II

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler HT 684 II blinkt uit in:

  • Perfecte wegligging en grip
  • Stabiel in de bochten
  • Hoog rijcomfort
  • Lange levensduur
  • Zeer veilig

Bridgestone Dueler H/T 684 II

De Bridgestone Dueler HT 684 II is een zomerband waarmee je van maximale prestaties en een lange levensduur geniet. De band is speciaal ontwikkeld voor SUV’s en 4×4-auto’s. Zowel op droge als natte wegen komt deze band prima tot zijn recht.

Een groot voordeel van de Bridgestone Dueler HT 684 II is dat het een band is die zeer langzaam slijt. Je profiteert daarbij gedurende de levensduur van deze band van een zeer prettig rijcomfort en optimale veiligheid.

Speciale technieken

Wat vooral opvalt aan de Bridgestone Dueler HT 684 II is de robuuste vorm. Daarmee past hij prima bij het type auto waarvoor hij geschikt is, namelijk 4×4-voertuigen en SUV’s. Dankzij de profiel- en constructietechniek van deze band ervaar je een zeer precies rijgedrag. Ook de reactiesnelheid bij stuurbewegingen is uitstekend bij deze Bridgestone Dueler HT 684 II. En maak je wat meer tempo op de weg, dan zul je merken dat deze band uiterst secuur blijft qua stuurprestaties.

Meer dan een zomerband

De Bridgestone Dueler HT 684 II is dan misschien een zomerband, ook in andere seizoenen voldoet hij prima. Zelfs op besneeuwde wegen komt deze band goed uit de verf, terwijl hij in principe niet ontwikkeld is als winterband. Het heeft allemaal te maken met de combinatie van het profiel en het rubber. De wegligging is goed op zowel droog als nat wegdek, dankzij de blokken van het loopvlak en de samenstelling van het rubber. De lengtegroeven zorgen voor een goede afvoer van water en het rijcomfort is perfect dankzij het profieldesign en de samenstelling van het karkas.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie