Bridgestone Dueler H/T 689

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler HT 689 blinkt uit in:

  • Comfort en levensduur
  • Stuurrespons
  • Tractie en wegligging
  • Remprestaties en stabiliteit
  • Grip op nat en droog wegdek

Bridgestone Dueler H/T 689

De Bridgestone Dueler H/T 689 is een zomerband en wordt gezien als een revolutionaire band. Hij is ontwikkeld voor SUV’s en 4×4’s, in beginsel voor met name het rijden op de weg. Met deze band ervaar je een stabiel en betrouwbaar rijgedrag en de prestaties zijn werkelijk subliem. Perfect geschikt voor zowel een droog als nat wegdek en voorzien van een sublieme grip, wegligging en stabiliteit. Zelfs bij het maken van scherpe bochten.

Geniet met de Bridgestone Dueler H/T 689 van maximaal rijcomfort. En ook al is de band in principe bedoeld voor het rijden op de weg, ook voor een ritje offroad hoef je je met deze banden geen zorgen te maken.

Weinig rijgeluid

Het profielontwerp van de Bridgestone Dueler H/T 689 zorgt ervoor dat het lawaai dat de band op de weg veroorzaakt stukken lager is dan bij andere vergelijkbare banden. Het zal je rijcomfort alleen maar ten goede komen. Geniet van uiterst stille ritten met veel grip dankzij het loopvlak van de band met kleine blokken. De samenstelling van het karkas en het profieldesign zorgen verder voor een prettig rijcomfort. Bovendien vindt er een gelijkmatige slijtage aan de band plaats zodat je verzekerd bent van een lange levensduur met de Dueler H/T 689.

Dueler-banden

De Bridgestone Dueler H/T 689 is een type band uit het Dueler-assortiment van Bridgestone. Dit soort banden bieden een veelzijdige performance aan bestuurders van kleine trucks, SUV’s, CUV’s en 4×4-voertuigen. Comfortabel rijden is bij de ontwikkeling van deze banden altijd het uitgangspunt geweest. Zo profiteer je van een goede tractie op zowel droge als natte ondergronden. Speciale technologie heeft ervoor gezorgd dat de levensduur van een Dueler-band altijd zeer lang is. Precies zoals het geval is bij de Bridgestone Dueler H/T 689.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie