Bridgestone Dueler Sport

Bridgestone Dueler Sport

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler Sport is een zomerband die met name opvalt vanwege de uitstekende wegligging, een perfecte grip op droog wegdek en een snelle stuurrespons. Deze sportieve en comfortabele band is ideaal voor met name SUV’s, pick-ups en 4×4-voertuigen.

Zoals je van een gerenommeerd merk als Bridgestone mag verwachten, is de Bridgestone Dueler Sport een zomerband die zowel kwaliteit als veiligheid tijdens het rijden hoog in het vaandel heeft staan. Het Japanse bedrijf besteedt al jarenlang aandacht aan deze belangrijke eigenschappen bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Veilig rijden

Rijplezier is één ding, veiligheid is minstens zo belangrijk als je de weg op gaat. De Bridgestone Dueler Sport voldoet dan ook aan de belangrijkste veiligheidscriteria. Op natte wegen is de waterafvoer uitstekend, zodat aquaplaning en slippen worden voorkomen. Ook profiteer je van een uitstekende stabiliteit en een soepele bestuurbaarheid. Dit heeft te maken met het hoge rem- en tractieniveau van de Bridgestone Dueler Sport. Geniet met deze band van op en top rijplezier en topprestaties die geen afbreuk doen aan het rijcomfort.

Brandstofbesparing

Wat opvalt aan de Bridgestone Dueler Sport is de unieke profieltechniek die gebruikt is bij de ontwikkeling van de band. Zo ervaar je een maximaal wegcontact terwijl het geluid tijdens het rijden minimaal is. Je verbruikt op die manier minder brandstof en daarnaast gaat de band erg lang mee door de stevige constructie. Je zult dus begrijpen dat de Bridgestone Dueler Sport ook uit economisch oogpunt een slimme keuze is.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl