Bridgestone Duravis R410

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Duravis R410 scoort onder meer op:

  • Intensief gebruik
  • Maximale veiligheid
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Bridgestone Duravis R410

De Bridgestone Duravis R410 is een allround zomerband voor kleine vrachtauto’s en bedrijfswagens, waaronder bestelauto’s en -busjes. Vooral op droge wegen beschikt hij over zeer goede rijeigenschappen, die sterk lijken op de prestaties van een band voor personenwagens. Je kunt dus rekenen op een voortreffelijke wegligging, maximale veiligheid en absoluut rijcomfort. Daarnaast is deze sterke band buitengewoon duurzaam en zuinig, dus voor elke onderneming zeker een goede investering.

Gemaakt voor intensief gebruik

Voor de Bridgestone Duravis R410 is een zeer sterk karkas ontwikkeld, zodat hij in het dagelijks gebruik tegen een stootje kan. Dat merk je vooral in de stad, waar je voortdurend moet remmen, weer optrekken, korte bochten maken en inparkeren. Maar ook op de snelweg presteert deze band geweldig. Precies wat een veelgebruikte bedrijfswagen nodig heeft!

Veilig en voordelig

Dankzij het asymmetrische loopvlak met speciaal geplaatste groeven opzij kleeft de Bridgestone Duravis R410 aan de weg. Je voelt direct hoe stabiel je bedrijfswagen op de weg ligt en hoe makkelijk je hem door de bochten stuurt. Zelfs op nat wegdek blijft de grip verrassend goed, omdat het profiel zorgt voor een snelle afvoer van overtollig water. Daarmee is het risico van aquaplaning meteen een stuk kleiner. Een ander voordeel van het profiel is een betere rolweerstand, waardoor je merkbaar op brandstof kunt besparen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie