Bridgestone Duravis R660

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Duravis R660 scoort onder meer op:

  • Maximale veiligheid
  • Betrouwbaar remgedrag
  • Veel grip en stabiliteit
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Bridgestone Duravis R660

De Bridgestone Duravis R660 is speciaal ontwikkeld met het oog op (lichte) bedrijfsauto’s en bestelwagens. Deze premium zomerband presteert onder alle omstandigheden meer dan uitstekend, maar die kwaliteit heeft verrassend genoeg toch een heel betaalbare prijs. Dat is prettig nieuws voor iedereen die zijn bedrijfswagen intensief en dagelijks gebruikt.

Aan veiligheid, rijcomfort en duurzaamheid geen gebrek bij deze stevige zomerband. Zijn remgedrag op droge én natte wegen is voorbeeldig en je stuurt je wagen ook moeiteloos door de meest uiteenlopende bochten. Ook grip en tractie zijn uit de kunst dankzij de speciale constructie van de band en het aangepaste profiel. Je weet dus zeker dat de Bridgestone Duravis R660 jou en je vracht probleemloos naar je bestemming brengt.

Een bandenleven lang plezier

Heb je deze band eenmaal gemonteerd, dan hoef je hem voorlopig niet te vervangen. Want voor de Bridgestone Duravis R660 is een unieke rubbersamenstelling geselecteerd, die uiterst duurzaam is. Ook je grip, tractie en wegligging gaan er voelbaar op vooruit, wat wel zo veilig en comfortabel rijdt. Zowel op natte als droge wegen zit je relaxed achter het stuur, zeker als je weet dat het profiel het water zelfs bij zware regen snel en efficiënt afvoert. Dus slippen en aquaplaning krijgen dan veel minder kans.

Zuinig op de koop toe

Ondanks al zijn mooie rijeigenschappen let de Bridgestone Duravis R660 ook op de kleintjes. De combinatie van S-vormig karkas en een lage rolweerstand leidt tot minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Dat merk je als je aan het eind van je tank ineens méér kilometers hebt gemaakt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Duravis R660

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie