Bridgestone Ecopia EP150

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Ecopia EP150 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Maximale veiligheid
  • Oog voor het milieu
  • Enorme grip en stabiliteit

Bridgestone Ecopia EP150

De Bridgestone Ecopia EP150 is een zeer goede zomerband, in het bijzonder geschikt voor personenwagens uit de middenklasse. Zijn overtuigende rijeigenschappen komen het beste tot hun recht onder zomerse omstandigheden, bij temperaturen boven de 7 graden. Sommige voertuigen hebben een hoger draagvermogen. Gelukkig is deze band ook beschikbaar in maten met meer draagvermogen (extra load). Met deze band kun je probleemloos vele kilometers rijden, want hij is in alle opzichten veilig, comfortabel en betrouwbaar.

De ingenieurs van Bridgestone hebben een band ontworpen, die je rijplezier absoluut zal vergroten. Het weg- en remgedrag van de Bridgestone Ecopia EP150 is uitstekend, net als de grip en stabiliteit. Bochten en rechte stukken neemt hij allemaal met hetzelfde gemak, want ook de stuurprecisie en wegligging mogen er zijn. Daarbij maakt het niet uit of je op een nat wegdek of droog wegdek onderweg bent.

Beter voor het milieu

Een speciale rubbersamenstelling en een doordacht profielontwerp kenmerken de Bridgestone Ecopia EP150. Het resultaat is niet alleen een lage rolweerstand – waardoor je met deze band energie en brandstof bespaart – maar ook minder CO2-uitstoot. Daarmee is dit een van de meest milieuvriendelijke banden die je momenteel kunt vinden.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Ecopia EP150

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie