Bridgestone Ecopia EP500

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Ecopia EP500 scoort onder meer op:

  • Zorg voor het milieu
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Grip bij nat en droog weer
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Lange levensduur

Bridgestone Ecopia EP500

Als je een veilige en milieuvriendelijke zomerband zoekt voor je middenklasse auto, dan is de Bridgestone Ecopia EP500 een uitstekende keuze. Ontworpen om het milieu te sparen, levert deze band toch indrukwekkende prestaties op elk wegdek en in alle omstandigheden.

Alle bijzondere rijeigenschappen van de Bridgestone Ecopia EP500 zijn mooi in evenwicht. Je remweg is kort en beheersbaar, de wegligging uiterst stabiel en je rijcomfort optimaal. Bij dat alles staat je veiligheid natuurlijk voorop. Bovendien is de band extreem zuinig in het gebruik.

Een goede band met het milieu

Het profiel van de Bridgestone Ecopia EP500 is speciaal ontwikkeld en aangepast voor de zomer. Daarbij is gebruikgemaakt van een innovatief en iets minder elastisch rubbercompound. Samen met een groot contactvlak met de grond zorgt dit voor een goede grip en tractie op natte en droge wegen. Daarbij heeft Bridgestone ook de wrijving weten te verminderen, wat weer leidt tot een geringere rolweerstand. Je komt dus verder op een volle tank, je band gaat langer mee én je veroorzaakt minder CO2-uitstoot. Een driedubbele besparing!

Controle op nat wegdek

Ook in de zomer kan het flink regenen, waarbij het gevaar van aquaplaning altijd op de loer ligt. De Bridgestone Ecopia EP 25 heeft er geen enkele moeite mee. Speciale groeven in het profiel voeren het water snel en efficiënt af, zodat je je auto optimaal onder controle houdt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie