Bridgestone M723

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone M723 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Goede tractie bij sneeuw en gladheid
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Bridgestone M723

De Bridgestone M723 is een veelzijdige winterband die is ontwikkeld met het oog op bestelauto’s en lichte vrachtwagens. Hij blinkt uit in veiligheid en rijcomfort en levert juist in het Europese winterklimaat zijn beste prestaties. Met deze hoogwaardige band onder je auto ben je tegen alle winterse omstandigheden ruimschoots opgewassen.

Wie privé of voor zijn werk lange ritten maakt, wil zeker in de winter graag op veilige en comfortabele banden rijden. De Bridgestone M723 kan aan die wens volledig voldoen. Het speciale loopvlak maakt een formidabele grip en tractie mogelijk, wat in de sneeuw en op gladde wegen een uitkomst is. Maar ook op droog wegdek houdt de band zich uitstekend! In alle gevallen blijft je auto goed bestuurbaar en is de remweg aangenaam kort. Daarnaast hoor je maar weinig bandengeluid, wat je (lange) rit extra plezierig maakt.

Kilometer na kilometer betrouwbaar

Een sterke constructie en een lage rolweerstand waren twee belangrijke uitgangspunten voor de ingenieurs van Bridgestone. Deze eigenschappen vind je dus terug in de Bridgestone M723. Ze zorgen voor veel comfort en veiligheid, terwijl je extra lang met de band kunt doen. Vervanging van de band kun je dus gerust wat langer uitstellen en dat is toch weer een mooie besparing. Besparen doe je trouwens ook op de brandstof, want het verbruik is opmerkelijk gunstig. Dat levert meteen weer een vermindering van de CO2-uitstoot op, zodat je zelfs het milieu spaart als je op Bridgestone M723 banden rijdt!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie