Bridgestone Potenza RE031 banden kopen? Laagsteprijsgarantie | BandenConcurrent

Bridgestone Potenza RE031

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE031 blinkt uit in:

 • Stuurrespons
 • Grip
 • Handling en remvermogen
 • Bochtenstabiliteit
 • Comfort

  Bridgestone Potenza RE031

  De Bridgestone Potenza RE031 is een zomerband voor personenauto’s uit de midden- en hogere klasse. Hij wordt veel gebruikt door bestuurders van een BMW X3.

  Door bandentechnici wordt deze Bridgestone-band beoordeeld als ‘uitmuntend’. Het is een band die perfect presteert bij zomerse condities, met temperaturen van 7 graden Celsius en hoger.

  De Bridgestone Potenza RE031 combineert sportieve rijprestaties met comfort. Deze Bridgestone is als originele band voor een aantal luxe personenauto’s ontwikkeld. Waaronder de Lexus RX330.

  Sportief en comfortabel

  De Bridgestone Potenza RE031 combineert twee eigenschappen die autorijden plezierig maken. Comfort en sportiviteit. Je kunt rekenen op op goede grip onder alle omstandigheden, ook op natte wegen. Met deze banden voelt het altijd veilig, zelfs op hoge snelheden. Op zowel droge als natte wegen neem je de bochten strak en het remmen gaat snel en veilig. De stuurrespons is precies en je voelt altijd dat je volledig de controle over jouw auto hebt. Je kunt met deze band onder je auto maximaal 240 kilometer per uur rijden.

  Bridgestone

  Bridgestone is een Japans bandenmerk dat in 1931 door Shojiro Ishibashi is opgericht. De naam van de oprichter betekent in het Nederlands ‘stenen brug’. Vandaar de internationale naam Bridgestone. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een leverancier van kwaliteitsbanden voor veel verschillende voortuigen. Deze band is een topband voor onder jouw personenauto in de middenklasse of luxe klasse.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl