Bridgestone Potenza RE 050i

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE 050i RFT scoort onder meer op:

  • Sublieme wegligging
  • Optimale remprestaties
  • Evenwichtige rijdynamiek
  • Grip op natte en droge wegen
  • Mobiliteit na lekke band

Bridgestone Potenza RE 050i

Sportieve rijders kunnen hun hart ophalen aan de Bridgestone Potenza RE 050i RFT. Deze exclusieve zomerband behoort tot het beste wat er te koop is voor echte sportauto’s en andere krachtige personenwagens. Met één extra groot voordeel: innovatieve runflat-technologie die ervoor zorgt dat je met een lekke band gewoon kunt doorrijden. Als dat niet veilig is!

De Bridgestone Potenza RE 050i RFT is gemaakt om topprestaties te leveren. Niets meer en niets minder. Er zijn dan ook geen concessies gedaan aan zaken als wegligging, stuurrespons, rijdynamiek, grip en stabiliteit. Je mag de lat voor deze band gerust hoog leggen, want dan nóg blijft hij telkens je verwachtingen overtreffen.

Doorrijden na een lekke band

Ook op de beste band kun je een keer lekrijden. Gelukkig hoef je voortaan niet meer te stoppen dankzij de unieke runflat-technologie van de Bridgestone Potenza RE 050i RFT. Het lek wordt namelijk tijdelijk gedicht, zodat je veilig kunt doorrijden met een snelheid van maximaal 80 km/u over een afstand tot 80 kilometer. Ook heb je geen reserveband meer nodig, dus die ruimte kun je mooi voor andere zaken benutten.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie