Bridgestone Potenza RE070R

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza RE070R (runflat) scoort onder meer op:

  • Hoge stabiliteit, ook in bochten
  • Grote stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Maximale grip en remprestaties
  • Lange levensduur

Bridgestone Potenza RE070R

Het is geen toeval dat de Bridgestone Potenza RE070R (runflat) zo vaak wordt gemonteerd tijdens autorally’s en andere autosport evenementen. Coureurs slaan zijn robuuste karakter en indrukwekkende prestaties hoog aan. En daar komt bij dat je met deze sterke zomerband nog een heel eind kunt doorrijden na een lek. Dat kan niet alleen het verschil maken in de autosport, maar ook voor jou als je een beetje haast hebt. Ben jij een sportieve rijder en/of rijd je een sportauto met spierballen? Dan is dit de band voor jou!

De Bridgestone Potenza RE070R (runflat) presteert optimaal bij nat en droog weer, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hoge snelheden of scherpe bochten schrikken hem niet af. Integendeel: de grip en tractie blijven altijd verbluffend en de wegligging is superstabiel. Deze high performance band weet topprestaties soepel te combineren met maximale veiligheid en rijcomfort.

Een veilig en lang bandenleven

Sportief of niet, de Bridgestone Potenza RE070R (runflat) is toch veel veiliger en duurzamer dan je zou denken. Daar zorgen de sterke constructie en het unieke sportprofiel wel voor. Al rijd je nog zo snel, je auto blijft nauwkeurig reageren op al je stuur- en remcommando’s. Speciale groeven in het profiel voeren overtollig water snel af en voorkomen zo slippen en aquaplanen. En dankzij de speciale rubbermix van het profiel heb je een zeer stabiele grip op de weg, terwijl de band maar langzaam en gelijkmatig slijt. Dat laatste komt natuurlijk ook door de sterke staalgordels met spiraalvormige nylon versterking rondom het karkas en de zijwaartse stijfheid van de band.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Potenza RE070R

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie