Bridgestone Potenza S001

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza S001 scoort onder meer op:

  • Goede stuurprecisie
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Prima grip en stabiliteit
  • Lange levensduur
  • Gunstig brandstofverbruik

Bridgestone Potenza S001

De Bridgestone Potenza S001 is een ultra high performance zomerband die vooral goed tot zijn recht komt onder krachtige personenauto’s, SUV’s en 4×4’s. Met deze band profiteer je van uitzonderlijke rijeigenschappen, zoals perfect remgedrag, een sublieme wegligging en maximale grip en stabiliteit bij hoge snelheden. De band is dan ook gemáákt voor sportief rijgedrag. Uiteraard zijn er ook bandenmaten beschikbaar met een extra load kenmerk (hogere load index).

Hoewel de Bridgestone Potenza S001 soepel remt en stuurt op elk wegdek, zul je de voordelen van deze band pas echt ervaren op asfalt onder droge omstandigheden. Daar werken de geweldige grip, tractie en stuurprecisie feilloos samen om je de meest veilige en comfortabele rit te garanderen. Dit neemt niet weg dat deze band ook uitstekende grip levert op een nat wegdek.

Weg met slipgevaar en aquaplaning!

Het asymmetrische profiel van de Bridgestone Potenza S001 zorgt voor topprestaties bij sportief rijgedrag. De schuine groeven en inkepingen garanderen een snelle afvoer van overtollig water, waardoor slipgevaar en de kans op aquaplaning zienderogen afnemen. Daarnaast is deze high performance band zeer slijtvast, wat samen met de lage rolweerstand een langere levensduur en een gunstig brandstofverbruik oplevert. Ook op een hoge snelheid.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Deze band heeft de Bridgestone Potenza RE050A vervangen.
De opvolger van deze band is de Bridgestone Potenza S001.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Potenza S001

15 Inch

16 Inch

17 Inch

18 Inch

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie