Bridgestone Potenza S007

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Potenza S007 blinkt uit in:

  • Tractie
  • Grip
  • Handling en remvermogen
  • Veiligheid
  • Stabiliteit

Bridgestone Potenza S007

De Bridgestone Potenza S007 is een zomerband voor supersportieve sportwagens. Hij is ontwikkeld voor niet het minste supersportwagenmerk: Ferrari. En voor de Ferrari F12 Berlinetta is dit de standaardband af-fabriek.

Door bandentechnici wordt deze Bridgestone-band beoordeeld als ‘uitmuntend’. Het is een band die perfect presteert bij zomerse condities, met temperaturen van 7 graden Celsius en hoger.

De Bridgestone Potenza S007 kan extreme krachten aan, wat natuurlijk enorm belangrijk is als je lekker sportief gaat rijden. Hij heeft altijd perfecte grip, ook in snel genomen bochten. Er is eveneens een type met runflat-technologie verkrijgbaar. Dat type band kun je herkennen aan de toevoeging RFT.

Sportiviteit

De Bridgestone Potenza S007 is dé band voor de sportieve rijder van krachtige sportauto’s. Deze Bridgestone-band biedt een uitstekende wegligging, voortreffelijke remprestaties en nauwkeurig stuurgedrag. Zowel op de rechte weg als in scherp genomen bochten heb je altijd maximale precisie. Met het asymmetrisch profiel van deze band presteert hij ook goed bij natte omstandigheden. De brede groeven in het profiel voeren het teveel aan water snel en efficiënt af. Ook onder natte omstandigheden kun je sportief blijven rijden.

Ideaal voor sportauto’s

Heeft jouw sportauto veel pk’s en blijf je vooral op het asfalt? Dan is dit de band waarmee jij nóg sportiever kunt rijden, zonder de controle over je auto te verliezen. Je hoort de motor ook extra goed, dankzij de lage rijgeluiden die deze band produceert. Trap dat gas dus nog maar eens goed in, waarbij je natuurlijk altijd de veiligheid in acht moet nemen. Met de Bridgestone Potenza S007 koop je niet alleen een topband, maar ook kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie