Bridgestone RE88

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone RE88 blinkt uit in:

  • Precies stuurgedrag
  • Superieure grip
  • Handling en remvermogen
  • Lange levensduur
  • Comfort

Bridgestone RE88

De Bridgestone RE88 is een zomerband die zorgt voor sportieve prestaties op hoge snelheid en uitstekende grip en controle. Hij is ontwikkeld voor de eerste montage onder diverse personenauto’s van grote merken.

De RE88 presteert het beste onder zomerse condities, met temperaturen van 7 graden Celsius en hoger. Maar ook op natte wegen staat hij z’n mannetje en we weten allemaal dat het in de Hollandse zomers flink kan regenen.

Bij hoge snelheden en in scherpe bochten voelt deze band betrouwbaar aan. Hij vergroot de veiligheid van jou en degenen die bij je in de auto zitten. Tegelijkertijd zorgt deze Bridgestone RE88 voor veel comfort en de mogelijkheid om sportief te rijden.

Sportief en comfortabel

De Bridgestone RE88 staat voor hoge rijprestaties. Daarvoor is de rubbermix verrijkt met silica. Dat merk je aan de uitmuntende grip en stabiliteit die deze band biedt. De speciale structuur van het profiel zorgt voor een snelle en efficiënte waterafvoer. Last van aquaplaning zul je met deze band niet snel hebben. Maar behalve sportief kun je ook heel goed comfortabel met deze band rijden. Bridgestone bewijst dat maximaal comfort en sportiviteit prima samen kunnen gaan in een autoband.

Excellente kwalificaties

De Bridgestone Potenza RE88 staat garant voor zorgeloos rijgedrag. Als je deze band koopt, koop je pure kwaliteit, betrouwbaarheid, besparing op brandstofkosten en een lange levensduur.

Bridgestone is een bandenmerk uit Japan dat in 1931 door Shojiro Ishibashi werd opgericht. De naam van de oprichter betekent ‘stenen brug’. Vandaar de naam Bridgestone.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone RE88

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie