Bridgestone Turanza

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza blinkt uit in:

  • Rechtuitstabiliteit
  • Stuurreactie
  • Laag brandstofverbruik
  • Lange levensduur
  • Wegligging

Bridgestone Turanza

De Bridgestone Turanza is een zomerband voor middenklassers en luxe auto’s. Een echte touringband om veel veilige kilometers mee te maken. Dit is de favoriete band van onder andere bestuurders van de Citroën C4, de Mercedes C-klasse, de Mazda 3, De BMW 3 Serie en de Alfa Romeo 147.

De Turanza is ook een echte zomerband. Hij presteert het beste bij temperaturen van 7 graden Celsius en hoger. Hij werd beoordeeld als ‘uitmuntend’ door bandenspecialisten, vooral vanwege het prettige en precieze stuurgedrag.

Met de Bridgestone Turanza geniet je van een combinatie van prestaties en comfort. De rolweerstand is laag, waardoor de band langer meegaat en minder brandstof verbruikt. Behalve op droge wegen scoort deze band ook goed wanneer het regent.

Tests zomerbanden

Geen tests beschikbaar

Zomerbanden testen:

ANWB 2012 (Zomerbandentest 205/55 R16) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (6e plaats)
ANWB 2016 (Zomerbandentest 185/65 R15) (11e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (13e plaats)

Veilig en comfortabel

Controle en comfort gaan bij deze zomerband van Bridgestone hand in hand. We kunnen wel zeggen dat deze band bij middenklassers en luxe wagens uitblinkt op het gebied van veiligheid. De Bridgestone Turanza staat voor uitstekende grip, tractie en remprestaties. Zelfs bij hoge snelheden ligt hij goed op de weg. Als je kiest voor de Turanza, kies je voor een betrouwbare allround band die prestaties levert onder alle mogelijke omstandigheden in de zomer.

Eersteklas

Bridgestone staat bekend vanwege zijn veilige eersteklas banden. Het is een Japans topmerk dat al meer dan 85 jaar banden produceert op het hoogste niveau. Naast een lage slijtage en een hoge veiligheid staan veel Bridgestone-banden bekend om hun uitstekende stuurgedrag. Zo ook de Bridgestone Turanza T001. Met een band als deze maak je niet snel een verkeerde keuze.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie