Bridgestone Turanza EL42

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza EL42 blinkt uit in:

  • Grip en tractie
  • Sportieve prestaties
  • Laag brandstofverbruik
  • Lange levensduur
  • Wegligging

Bridgestone Turanza EL42

Wil je alles uit je auto halen en rij je vaak sportief? Kijk dan eens naar deze zomerband: de Bridgestone Turanza EL42. Origineel ingezet voor auto’s van BMW, maar tegenwoordig ook onder veel andere (sportieve) modellen te vinden.

De Bridgestone Turanza EL42 is het meest geschikt voor temperaturen van 7 graden Celsius en hoger. Het is de favoriete band van onder andere BMW-bestuurders en rijders in een Volkswagen Tiguan.

Sterke punten van deze Bridgestone Turanza EL42 zijn de wegligging, de afvoer van regenwater en de capaciteit om onregelmatigheden in de weg op te vangen.

Comfort en wegligging

Deze Bridgestone combineert wegligging en comfort. Er is veel research in gaan zitten om hobbels en kuilen met deze band op te vangen. Daarnaast vermindert deze band het afrolgeluid en zorgt hij voor meer comfort voor alle passagiers. Sportieve rijders kunnen rekenen op maximale grip en stabiliteit. Uiteraard ook op hoge snelheden en bij minder gunstige omstandigheden als natte wegen.

Vriendelijk voor milieu en kosten

De Bridgestone Turanza EL42 heeft een lange levensduur. Dit komt door het speciale hi-performance rubbermengsel. Daarmee profiteer je van een lage rolweerstand en een hoog comfort, maar ook van een lager brandstofverbruik en dus een vermindering van de CO2-uitstoot van jouw auto. Het sterke karkas biedt veel bescherming tegen schade, wat de levensduur nog verder verhoogt. Vriendelijk voor zowel je portemonnee als het milieu.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Turanza EL42

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie