Bridgestone Turanza ER30

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER30 blinkt uit in:

  • Comfort
  • Remkracht
  • Stuurrespons
  • Stabiliteit
  • Rijprestaties

Bridgestone Turanza ER30

Een zomerband voor middelgrote en grote personenauto’s. Dat is de Bridgestone Turanza ER30. Favoriet bij bestuurders van onder andere de Citroën Xsara, de Kia Carnival, de BMW X5 en de Opel Vectra.

Deze zomerband garandeert uitstekend weggedrag onder alle omstandigheden, bij voorkeur bij temperaturen van 7 graden Celsius en hoger.

Met deze Bridgestone Turanza ER30 kun je rekenen op hoog rijcomfort zonder veel bandengeluid, in combinatie met stabiele rijprestaties en exacte handling. Een band waarmee je comfortabel en in stilte rijdt en waarop je kunt rekenen als het erop aankomt.

Veilig

Uitstekende stabiliteit. Daar staan de banden van Bridgestone om bekend en deze Bridgestone Turanza ER30 is daarop geen uitzondering. Dat merk je in bochten en bij hoge snelheden. Maar ook als je bij nat weer gaat rijden en veel gas geeft of juist hard remt. De band geeft je een korte remweg en het profielontwerp zorgt voor een doeltreffende afvoer van water bij stevige regen. Bestuurders loven daarnaast de exacte bestuurbaarheid van deze band. Hij brengt jouw stuuraanwijzingen nauwkeurig over op het wegdek.

Rendement

De Bridgestone Turanza ER30 slijt heel langzaam. Daar draagt het brede loopvak van de band aan bij. De lage rolweerstand en het lichtgewicht karkas zorgen daarnaast voor een beperkt brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. De relatief lage aanschafprijs maakt deze zomerband een voordelige keuze waar je nog lang plezier van zult hebben. Echt een band die rendement geeft voor jouw middenklasser of grotere auto.

Deze band heeft de Bridgestone Turanza ER30 vervangen.
De opvolger van deze band is de Bridgestone Turanza ER300.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Turanza ER30

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie