Bridgestone Turanza ER300

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER300 blinkt uit in:

  • Rijcomfort
  • Wegligging
  • Veiligheid
  • Stabiliteit
  • Waterafvoer

Bridgestone Turanza ER300

Een comfortabele, zuinige en veilige zomerband voor personenauto’s. Dat is de Bridgestone Turanza ER300. Het is een echte touringband voor luxe auto’s en middenklassers, maar je vindt ‘m ook op compactere modellen.

Het draagvermogen varieert afhankelijk van gewicht van sommige voertuigen. Daarom zijn er ook bandmaten met meer draagvermogen (extra load). Om dit te controleren kun je het beste het draagvermogen aanhouden die wordt aangegeven op je huidige gemonteerde banden/huidige band staat.

Deze zomerband staat bekend om de beste prestaties bij temperaturen van 7 graden Celsius en hoger. Het is de favoriete band van bestuurders van de Peugeot 206, de Opel Astra, de Toyota Avensis, de Peugeot 407 en de Seat Ibiza vanwege zijn sterke punten.

Een band van hoge kwaliteit voor in de zomermaanden en net daarbuiten. Je kunt rekenen op optimale controle en veel comfort op droge wegen. Maar ook op een nat wegdek zorgt deze band voor jouw veiligheid.

Betere grip

Er zijn verbeteringen in de binnenzijde van het loopvlakpatroon doorgevoerd om een betere grip op nat wegdek en droog wegdek te realiseren. Het asymmetrische ontwerp zorgt bij zowel droge als natte omstandigheden voor een band die aan het asfalt plakt. Zelfs bij de maximaal toegestane snelheid. Het loopvlak is veilig groot en stijf en zorgt voor uitstekende waterafvoer. De rubbermix is geavanceerd en uniek, wat zelfs onder minder gunstige omstandigheden voor goede grip zorgt. Daarnaast reageert de Bridgestone Turanza ER300 goed op stuurreacties en biedt hij veel stabiliteit bij hogere snelheden.

Rijplezier

De Bridgestone Turanza ER300 is een echte rijdersband. Ideaal voor luxe auto’s en middenklassers, waarvan de eigenaren hoge eisen aan hun banden stellen. De Bridgestone Turanza ER300 geeft je veel rijplezier voor je geld. Hij heeft geen problemen met bochten en hogere snelheden. Stabiliteit, wegligging en perfecte stuurrespons kenmerken deze band.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Deze band heeft de Bridgestone Turanza ER300 vervangen.
De opvolger van deze band is de Turanza T001.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Turanza ER300

15 Inch

16 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie