Bridgestone Turanza ER300 II

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER300 II blinkt uit in:

  • Stuurgedrag
  • Milieuvriendelijkheid
  • Rijcomfort
  • Grip en wegligging
  • Afrolgeluid

Bridgestone Turanza ER300 II

De Bridgestone Turanza ER300 II is een zomerband voor personenauto’s. Speciaal aanbevolen voor auto’s van het merk BMW. Staat er RFT achter het typenummer? Dan is het een zogenoemde runflat-band.

Met een RFT-band kun je nog zo’n 80 kilometer doorrijden na een lekke band, uiteraard met aangepaste snelheid. Zo kom je niet langs de kant van de weg op een gevaarlijke plek stil te staan. Je rijdt door naar huis of meteen langs de garage om je band te laten controleren.

Maar ook zonder runflat, dat alleen beschikbaar is voor auto’s die automatische bandenspanningsdectectie hebben, is de Bridgestone Turanza ER300 II een veilige en betrouwbare band, van de eersteklas bandenproducent Bridgestone.

Veiligheid en comfort

De Bridgestone Turanza ER300 II is excellent in comfort en veiligheid. De band garandeert je onder alle omstandigheden een veilige rit. De technici van Bridgestone hebben veel geïnvesteerd in grip, stuurgedrag en stabiliteit. Het loopvlakpatroon is geoptimaliseerd om aan het asfalt te kleven en het asymmetrische ontwerp presteert op zowel droge als natte wegen. De waterafvoer is snel en efficiënt, zodat je niet gauw last krijgt van aquaplaning. Daarnaast zorgt de samenstelling van de band voor een laag afrolgeluid. Prettig als je in stilte wilt rijden.

Milieuvriendelijk

De Bridgestone Turanza ER300 II kies je niet alleen voor jezelf, je doet het ook een beetje voor het milieu. De lage rolweerstand biedt een fijn weggedrag met weinig geluid, maar zorgt ook voor besparing per kilometer. Je staat minder vaak bij de pomp. Ook zijn de gebruikte materialen in de band minder schadelijk voor het milieu. En niet het minst: de lange levensduur draagt verder bij aan de duurzaamheid van de band.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie