Bridgestone Turanza ER33

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER33 blinkt uit in:

  • Wegcontact
  • Levensduur
  • Grip
  • Stabiliteit
  • Waterafvoer

Bridgestone Turanza ER33

Dit is de Bridgestone Turanza ER33, een zomerband van hoge kwaliteit voor personenauto’s. Omdat het een zomerband is, is hij bij voorkeur te gebruiken bij temperaturen van 7 graden Celsius en hoger.

Bridgestone is een Japans bandenmerk dat in 1931 door Shojiro Ishibashi is opgericht. Ishibashi betekent in het Nederlands ‘stenen brug’. Vandaar de internationale naam Bridgestone. Het merk heeft zich in de loop der jaren bewezen als een leverancier van banden van hoge kwaliteit voor veel verschillende voortuigen. Met deze band onder jouw personenauto kun je dan ook eigenlijk geen verkeerde keuze maken.

Deze band is beschikbaar in de velgmaten van 16 inch tot en met 19 inch.

Rijprestaties

De Bridgestone Turanza ER33 valt op door de goede prestaties op droge en natte wegen. De rechtuitstabiliteit is ongekend, ook bij hoge snelheden. In snel genomen bochten kun je vertrouwen op goede grip en stuurprecisie. Deze band is een van de toppers voor mensen die houden van comfortabel, veilig en toch sportief rijgedrag.

Geoptimaliseerd

De Bridgestone Turanza ER33 heeft een geoptimaliseerd loopvlak, dat zorgt voor extra grip op het wegdek. Ook stuurbewegingen worden direct en precies uitgevoerd. Veel aandacht heeft het comfort van de band gekregen, waardoor hij ook weinig geluid maakt. Deze Bridgestone Turanza ER33 is een band waarmee je stil en comfortabel kunt rijden. Ook als het hard regent blijft deze band vertrouwd aanvoelen. Door de lage rolweerstand bespaar je op brandstof.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie