Bridgestone Turanza ER370

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER370 blinkt uit in:

  • Stuurrespons
  • Grip op droog en nat wegdek
  • Wegligging
  • Stabiliteit
  • Waterafvoer

Bridgestone Turanza ER370

De Bridgestone Turanza ER370 is een premium zomerband voor kleine tot middelgrote auto’s. Deze banden voldoen aan de hoogste standaarden en worden gemaakt in samenwerking met grote automerken, die veel investeren in de ontwikkeling en die het beste willen voor hun klanten.

De Bridgestone Turanza ER370 is geschikt voor de markt van eerste montage, maar ook voor de vervangingsmarkt. Bij deze band ligt de nadruk op comfort, grip, kilometrage en lage rolweerstand.

Deze band tref je veel aan onder auto’s van het merk Honda. Een Japans merk dat net zulke hoge eisen stelt aan kwaliteit als het eveneens Japanse Bridgestone zelf.

Uitzonderlijke tractie

De Bridgestone Turanza ER370 biedt uitzonderlijke tractie in natte omstandigheden en een bijzondere goede wegligging in droge omstandigheden. De band voelt altijd stabiel aan, ook bij hoge snelheden. Dit is een geweldige band om in de zomer onder je auto te hebben liggen. Hij presteert altijd op hoog niveau.

Veilig

De Bridgestone Turanza ER370 is een kei in veiligheid. De profielgroeven zijn zo ontworpen dat ze water op de snelste en veiligste manier afvoeren. Als je net wat sneller wilt rijden, kun je vertrouwen op het asymmetrische loopvlak. Dat biedt ook bij hoge snelheden een stabiele en goed bestuurbare auto. Je merkt het als je het stuur beroert: de Bridgestone Turanza ER370 doet precies wat jij wilt. Daarom is deze band niet alleen een veilige band, maar ook een band die de rijbeleving in jouw auto naar een hoger plan tilt. Een band zoals alleen Bridgestone die kan maken.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Turanza ER370

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie