Bridgestone Turanza T005

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza T005 scoort onder meer op:

  • Een Superieure slijtvastheid
  • Uitstekende grip op droog wegdek en nat wegdek
  • Uitstekende remprestaties
  • Kortere remweg op natte wegen

Bridgestone Turanza T005

De Bridgestone Turanza T005 is een high performance zomerband, die de opvolger is van de welbekende Bridgestone Turanza T001. De Turanza T005 is een zomerband die goed staat onder personenauto’s uit de middenklasse en hogere middenklasse.

De Bridgestone Turanza T005 is ontwikkeld en geproduceerd in Europa, levert uitstekende prestaties op droog en nat wegdek, en is ook brandstof besparend, hierdoor is hij de perfecte all round zomerband.

Vergeleken met de Turanza T001, levert de Bridgestone Turanza T005 veel betere tractie op droog en nat wegdek en heeft hij ook een lagere rolweerstand.

De Bridgestone zomerbanden staan bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt . Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Bridgestone Turanza T005. Zo biedt deze band:

  • Een Superieure slijtvastheid
  • Uitstekende grip op droog wegdek en nat wegdek
  • Uitstekende remprestaties
  • Kortere remweg op natte wegen

Verbeterde waterafstroming

De centrale groeven voeren het water efficiënt af om aquaplaning te voorkomen. Het behouden van de controle over de auto op een nat wegdek wordt nu ook ondersteund door de speciaal ontworpen inkervingen op de zijwanden van de Turanza T005.

Vermindering in het brandstofverbruik

De unieke sterke, stalen polyester versteviging zorgt voor een hogere bestuurbaarheid en een lagere rolweerstand en verlaagt zo de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik.

De zomerse Bridgestone Turanza T005 autoband

Zoek jij dus een band voor alle zomerse omstandigheden, die zuinig is, een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat wegdek en droog wegdek; dan is de Bridgestone Turanza T005 de juiste band voor jou. En als je een high performance zomerband zoekt die een laag rolgeluid heeft en ook nog mooi staat op stalen velgen of aluminium velgen, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze zomerband, is hij een directe concurrent van de Michelin Primacy 4 en de Hankook Ventus Prime 3 (K125).

Ben je op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Bridgestone banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je winter-, zomer- of all seasons banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Deze band heeft de Turanza T001 vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Turanza T005

16 Inch

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie