Bridgestone Weather Control A005

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Bridgestone Weather Control A005 scoort onder meer op:

  • Prima rijgedrag bij elk weertype
  • Perfect stuur- en remgedrag
  • Goede grip en tractie
  • Zeer gunstig brandstofverbruik
  • Milieuvriendelijke fabricage

Bridgestone Weather Control A005

De Bridgestone Weather Control A005 is een all season band die is ontwikkeld om het heel jaar door hoge prestaties te leveren. De Bridgestone Weather Control A005 biedt de beste controle bij alle weersomstandigheden op zowel droog wegdek, nat wegdek en besneeuwd wegdek. Ook presteert de Bridgestone A005 uitstekend tijdens plotselinge rem acties en op hoge snelheid genomen bochten.

Prestaties Bridgestone Weather Control A005

De Bridgestone allseason banden staan bekend voor de diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Bridgestone Weather Control A005. Zo biedt deze band:

  • Het hele jaar door gemak en veiligheid
  • Geweldige prestaties op nat wegdek
  • Indrukwekkende lange levensduur
  • Gekwalificeerde prestaties in de sneeuw

Innovatief profiel ontwerp

De Bridgestone A005  all seasons band is ontworpen met een groot aantal groeven in de schouder van de band – waardoor de grip op de weg wordt verbeterd. Een hoog silicagehalte in de compound van de band maakt het ook mogelijk om responsief en flexibel te blijven gedurende de 4 seizoenen.

Ook zijn er zijn veel elementen op de loopvlak blokken, zowel in het midden als aan de buitenkant, die verantwoordelijk zijn voor uitstekende tractie en kortere remafstanden op natte, droge en besneeuwde wegen.

Bridgestone Weather Control A005 samengevat

Zoek jij dus een high Performance all seasons band voor alle weersomstandigheden, die een lange levensduur heeft, en goed presteert op besneeuwde wegen; dan is de Bridgestone Weather Control A005 de juiste band voor jou. Als je dus een all seasons band zoekt die het heel jaar door gemak en veiligheid biedt, die ook nog mooi staat op stalen velgen of aluminium velgen, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze all season band, is hij een directe concurrent van de Goodyear Vector 4seasons en de Michelin Crossclimate

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe allseason banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Bridgestone banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Bridgestone banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Vergeet niet om de juiste band te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op de huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Weather Control A005

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie